Bir hesabı silmek kalıcıdır.

Hesabını silerek, hesabın ile ilişkili tüm verilerin - buna tüm dil gelişimin, arkadaşların, vs. de dahildir - silinmesini talep etmiş olursun.

Aktif bir aboneliğin varsa otomatik olarak iptal edilecektir, fakat bu aboneliğin para iadesi yapılmayacaktır. Bu da sana bir daha herhangi bir ücretlendirme yapılmayacağı anlamına gelir.

busuu hesabını silmek istersen, web sitemiz üzerinden hesabına giriş yap ve Ayarlar bölümüne gittikten sonra "Hesabımı sil" kısmına tıkla.

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
`