busuu hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız, lütfen https://www.busuu.com/dashboard#/settings/account bağlantısına gidin ve "Hesabımı Sil" seçeneğine tıklayın.

Bir Premium kullanıcıysanız ve henüz üyeliğinizi iptal etmediyseniz, bu iptal işlemini ilk olarak https://www.busuu.com/dashboard#/settings/subscription adresinden yapmanız gerekir. Hesabınızı silme seçeneği ondan sonra geçerli hale gelir.

Satın alma işlemini iTunes veya GooglePlay mağazası aracılığıyla gerçekleştirdiyseniz, hesabınızı silebilmeniz için aboneliğinizi aşağıdaki talimatları takip ederek iptal etmeniz gerekir:

GooglePlay:https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=en

iOS:https://support.apple.com/en-gb/HT202039

Hesabınız silinir silinmez artık bizden daha fazla e-posta almayacaksınız ve tüm bilgileriniz veritabanımızdan silinecek. Bununla ilgili olarak herhangi bir problem yaşıyorsanız bizimle lütfen team@busuu.com adresi aracılığı ile iletişime geçin veya talebinizi buradan gönderin.

İleride fikrinizi değiştirirseniz, aynı e-posta adresi ile yeniden kayıt olabilirsiniz ancak şu anki dil öğrenme gelişiminizin saklanmayacağını ve geri döndüğünüzde yeniden başlamanız gerektiğini bilmenizi isteriz.

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder