Usunięcie konta jest nieodwracalne.

Usunięcie konta równoznaczne jest z prośbą o skasowanie wszystkich danych powiązanych z Twoim kontem, takich jak postępy, znajomi itp.

Jeśli posiadasz aktywną subskrypcję, zostanie ona automatycznie anulowana (bez zwrotu pieniędzy), co oznacza, że nie będziemy pobierać już żadnych opłat.

Jeśli chcesz usunąć swoje konto busuu, zaloguj się na naszej stronie internetowej, przejdź do opcji „Ustawienia” i wybierz polecenie „Usuń moje konto”.

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
`