Subskrypcję Premium opłaca się z góry za konkretny okres czasu.

Jeśli zdecydujesz się anulować subskrypcję, anulujesz tym samym odnowienie subskrypcji.

Ponieważ subskrypcja została opłacona z góry, zachowasz dostęp do funkcji Premium do końca opłaconego już okresu bez ponownego naliczenia opłaty.

Dostęp do wersji Premium zakończy się po obecnej subskrypcji.

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
`