Jeśli chcesz całkowicie usunąć swoje konto na busuu, przejdź na stronę https://www.busuu.com/dashboard#/settings/account i kliknij „Usuń moje konto”.

Jeśli jesteś użytkownikiem Premium, musisz najpierw anulować swoje członkostwo na stronie https://www.busuu.com/dashboard#/settings/subscription. Wówczas będziesz mieć możliwość usunięcia konta.

Jeśli zakupu dokonano przez iTunes lub sklep Google Play, musisz najpierw anulować tam swoje subskrypcje, aby móc usunąć swoje konto:

Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=pl

iOS: https://support.apple.com/pl-pl/HT202039

Kiedy usuniesz już swoje konto, nie będziesz otrzymywać od nas e-maili, a wszystkie Twoje dane zostaną usunięte z naszej bazy danych. W razie jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt pod adresem team@busuu.com lub przesłanie zgłoszenia za pomocą tego formularza.

Jeśli kiedyś zmienisz zdanie, możesz zarejestrować się ponownie przy użyciu tego samego adresu e-mail, jednak Twoje obecne postępy w nauce nie zostaną zapisane.

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie