Twoja subskrypcja może zostać anulowana jedynie przez Ciebie. Możesz dokonać tego w dowolnym momencie po zalogowaniu na stronie https://www.busuu.com/dashboard#/settings/subscription i kliknięciu „Anuluj członkostwo”. Jeśli powyższe czynności nie zostaną wykonane, Twoje członkostwo będzie nadal odnawiane automatycznie.

Jeśli płatność została dokonana przez PayPal, musisz anulować kolejną płatność w tym serwisie.

Zaloguj się na swoje konto PayPal.

Kliknij „Ustawienia” (ikona koła zębatego).

Przejdź do opcji „Ustawienia płatności”.

Kliknij „Wstępnie zatwierdzone płatności”.

Odszukaj na liście subskrypcję busuu Limited.

W lewym górnym rogu kliknij „Anuluj subskrypcję”.

Oczywiście nadal będziesz w stanie korzystać ze wszystkich funkcji Premium do końca okresu, jaki został przez Ciebie wykupiony.

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie